USLOVI KUPOVINE

• USLOVI KUPOVINE

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Sajt www.cajeviza.com i njegov vlasnik ne vrši proizvodnju i isporuku ponuđenih proizvoda već samo daje informacije i vrši marketing proizvoda navedenih u web prodavnici.

Garancija kvaliteta

Za kvalitet, isporuku proizvoda, garantuje firma koja proizvodi proizvod.

Opšti uslovi

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, kupac će biti obavešten da je izvršio kupovinu i primiće predračun na svoju e-mail adresu.
2. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
3. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
4. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni putem e-mail-a.

Minimalna porudžbina

Minimalna narudžbina je 2 MEDOFIT proizvoda zato što se proizvodi upoterebljavaju 2x dnevno, a jedna tegla je dovoljna za 15 dana, a terapija bi trebala da bude minimum mesec dana, odnosno 2 tegle. Potpuna terapija za većinu bolesti traje 6 meseci!

Garancija kvaliteta

Kompanija MEDOFIT se bavi proizvodnjom i distribucijom prirodnih preparata na bazi meda, lekobilja, algi i medicinskih gljiva. Svi njihovi proizvodi su 100% prirodni preparati, proizvedeni po starim i proverenim receptima, a svi znamo da se priroda sama pobrinula da nam obezbedi sve što nam je neophodno za naš rast , razvoj i dobro zdravlje !

Na tržištu su prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti preparata, koji već posle prve mesečne terapije daju vidno poboljšanje kod obolelih, a posle sprovedene kompletne terapije hvale se sa dobrim zdravljem. Da bi se osigurao vrhunski kvalitet proizvoda MEDOFIT koristi isključivo sirovine iz GMP i ORGANIC (Organski proizvedeno) sertifikovanih izvora.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Hvala na poverenju