Antidepresiv – Prirodni lek za depresiju

15.00

Опис

Prirodan preparat namenjen za osobe koje su izložene teškim fizičkim, emotivnim i intelektualnim zahtevima. Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:

  1. ne možete da spavate ili spavate previše
  2. zadaci koji su nekad bili lagani sada su vam teški (letargija)
  3. osećate se bespomoćno i beznadežno
  4. koncentracija vam je opala i imate problema s donošenjem odluka
  5. izgubili ste interes za gotovo sve aktivnosti
  6. ne možete kontrolisati svoje negativne misli koliko god se trudili
  7. izgubili ste apetit ili ne možete prestati jesti
  8. imate smanjenu seksualnu želju ili ste je potpuno izgubili
  9. razdražljivi ste i usporeni
  10. vođeni ste mišlju da život koji živite,nije vredan življenja (ako je ovo slučaj, HITNO potražite pomoć)

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji sadrži u sebi med, propolis, lekovite biljke ( ginko bilobu,valerijanu, gotu kolu) i medicinske gljive koji vam pomažu u lečenju poremećaja vezanih za duševne bolesti.

Pozitivni učinci ginka poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, deluje blago antidepresivno, anksiolitički i koristan je za osobe koje pate od migrene.

Gotu kola poboljšaca cirkulaciju krvi u mozgu, i tako osigurava bolji metabolizam (razmenu materije i energije u mozgu), pa samim tim povećava i njegove mogućnosti, tako da se istovremeno povećava  mentalna energija i jasnoća, koncentracija i memorija. Njeno delovanjem na neurotransmitere, poboljšava se strujanje nervnih (elektrohemijskih) impulsa.

Valerijan ima vekovima poznato lekovito dejstvo na sve živčane bolesti.

Od davnina se med koristi kao lek za smirenje mozga, oslobađanje od stresa i anksioznosti. Naši staru su govorili da pred spavanje, med spušta san na oči, a stara kineska poslovica kaže: „Ako želite brzo da zaspite i uz to dobro da spavate, dodajte med u čaj„. Ono šta se iza ove poslovice krije je amino kiselina triptofan, čija je uloga izgradnja proteina. Triptofan je osetljiv. Sam triptofan ne pomaže da se brže zaspi, on predstavlja osnovni materijal iz kog naš organizam u mozgu stvara hormon dobrog raspoloženja – serotonin. A iz njega pinealna žlezda stvara hormon koji pospešuje spavanje, melatonin, koji još zovu i hormon sreće.

Naš prirodni lek za depresiju preporučuje se osobama izloženim dugotrajnim psihičkim naporima te pomaže kod lakših oblika depresivnog ponašanja. Uspešno uklanja problem umora, bezvoljnosti, negativnog razmišljnja, nesanice i poboljšava koncentraciju i pamćenje. ANTIDEPRESIV- PRIRODNI LEK nema nuspojava i ne stvara naviku ni tokom dugotrajnijeg korištenja.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

ANTIDEPRESIV –prirodni-lek-za-depresiju napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost moždanih nivoa neurotransmitera, samim tim i do poboljšanja vašeg raspoloženja.

Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata ANTIDEPRESIV-prirodni-lek-za-depresiju, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno.

Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Med u borbi protiv stresa

Pravi izbor meda protiv stresa je – bagremov med koji je kao prirodni sedativ i veoma delotvorno ublažava negativne učinke napetosti. Visoka koncentracija cvetnog praha u bagrmovom medu ‘hrani’ nervne ćelije, a aminokiselina triptofan je glavno ‘gorivo’ za nastanak hormona serotonina.

Serotonin je najmoćnij telesni modulator raspoloženja, spavanja i svesti o boli. Variranje nivoa serotonina  može izazvati depresiju, nesanicu, teskobu, neumereno prejedanje, i glavobolju.

Matična mleč je jedina prirodna supstanca koja prodire kroz ovojnicu mozga, uspešno regeneriše stanice, a istovremeno usporava proces starenja u našem organizmu.

Zbog svih ovih navedenih svojstava, najbolji izbor za prevenciju ili terapiju otklanjanja negativnih učinaka stresa na psiho-fizičko zdravlje – je upravo MED.

Šta su glavni uzroci depresije?

·         ZLOSTAVLJANJE. Fizičko, seksualno ili emocionalno zlostavljanje u prošlosti može biti rezultat kasnije depresije u životu.

·         ODREĐENI LEKOVI. Određeni lekovi koji se koriste za lečenje visokog krvnog pritiska, kao što su beta-blokatori ili Rezerpin, povećavaju rizik za depresiju.

·         SMRT ILI GUBITAK VOLJENE OSOBE. Žalost ili tuga zbog smrti ili gubitka voljene osobe, iako se dogodila u normalnom delu života, može doprineti depresiji

·         KONFLIKT. Depresija, isto tako može nastati kao rezultat svađe ili neslaganja s članovima porodice ili s prijateljima.

·         VELIKI DOGAĐAJI I PROMENE U ŽIVOTU. Negativne, pa čak i pozitivne promene u životu, kao što je završenje školovanja, dobijanje zaposlenja ili stupanje u brak mogu prouzrokovati depresiju, kao što to mogu učiniti i loši događaji – slabe ocene, gubitak posla ili razvod.

·         OSTALI LIČNI PROBLEMI. To su problemi kao što su društvena izolacija ili izbacivanje iz neke grupe u kojoj želite biti.

·         OZBILJNA OBOLJENJA. Mnoga ozbiljnija fizička obolenja, mogu vam oduzeti energiju i učiniti vas depresivnim.

·         ALKOHOLNA ZAVISNOST I ZAVISNOST OD DRUGIH ŠTETNIH SUPSTANCI. Oko 30% osoba s ovim problemom ima tešku ili kliničku depresiju.

Рецензије

Још нема коментара.

Be the first to review “Antidepresiv – Prirodni lek za depresiju”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *