Prirodni lek za plodnost Medofit

15.50

Категорија:

Опис

Prirodni preparat namenjen muškarcima i ženama koje imaju probleme sa dobijanjem potomstva.

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, propolis, matičnu mleč, lekovito bilje (peruanska maca, cimet) i medicinske gljive koje regenerišu reproduktivne organe kod muškaraca i žena i istovremeno čiste njihove semenovode.

Maka (lat. Lepidium meyenii) je poreklom sa Anda, koju zahvaljujući njenim adaptogenim svojstvima još nazivaju južnoameričkim ili peruanskim žen-šenom (adapotegeni – su materije koje podižu otpornost organizma prema bolestima jačanjem fizičkog i emocionalnog zdravlja).

Peruanci je vekovima tradicionalno koriste za povećanje plodnosti, ali i kao afrodizijak.

Maka pozitvno utiče na fizičko i emocionalno zdravlje, jer obnavlja energiju, vitalnost i plodnost. Održava i reguliše hormonsku ravnotežu kod oba pola, te predstavlja zdravu  preventivu hormonskim terapijama kod oba pola. Svojstvo make da utiče na balansiranje endokrinog sistema je od velike pomoći ženama koje su u menopauzi. Poznata je po svojim afrodizijačkim svojstvima, zbog čega se već vekovima koristi u terapiji steriliteta kod oba pola, jer povećava seksualnu želju, pokretljivost i broj spermatozoida.

Koren make sastoji se od ugljenih hidrata (60%), proteina i masnih kiselina. Sadrži i dve grupe novih jedinjenja, nazvanih makamidi i makaeni, kojima se i pripisuju afrodizijačka svojstva. Smatra se da je pozitivno dejstvo Make na plodnost posledica adaptogenog dejstva na endokrini sistem i produkciju gonadotropnih hormona. Blagotvoran uticaj aktivnih sastojaka iz make na osovinu hipofiza – hipotalamus omogućava regulaciju balansiranog lučenja hormona i, samim tim, redovnost menstrualnog ciklusa kod žena i menstruacije – bez naduvensoti, nervoze i napada gladi.

Žene koje koriste Maku primećuju povećan nivo energije, povećanu sposobnost podnošenja stresa i zdravu seksualnu želju, a one u menopauzi smanjenje naleta valunga, promena raspoloženja i noćnog znojenja.

Kod muškaraca Maka se uspešno koristi  u tretmanu smanjenog nivoa testosterona koji se negativno odražava na libido i plodnost. Ispitivanja pokazuju da se porast u broju i kvalitetu spermatozoida uočava već nakon mesec – dva dana redovnog korišćenja make. Smatra se da med i cimet u kombinaciji mogu izečiti gotovo sve, i to bez ikakvih nuspojava, uključujući rešavanje problema neplodnosti kod muškaraca i žena.

Cimet se u ajurvedskoj medicini korisiti zajedno sa medom, već stotinama godina, u cilju povećanja plodnosti kod muškaraca. U Japanu i zemljama na Dalekom Istoku žena koja ne može da zatrudni uzimala je malo cimeta u pola male kašike meda i time mazala desni više puta dnevno, tako da mešavina polako preko pljuvačke ulazi u organizam.

Zašto je Medofitov prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

PLODNOST-prirodni lek za plodnost napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada endokrinog sistema i poboljšavaju zdravstveno stanje reproduktivnih organa. Terapija od 6- 12 meseci u potpunosti otklanja potencijalne uzroke i smetnje koje vam stoje na putu do željenog potomstva, a koje su zdravstvenog karaktera.

Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata PLODNOST-prirodni lek za plodnost, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Mešanjem Make i cimeta sa medom i propolisom, dobija se sinergijsko dejstvo Make i cimeta. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Koji su to uzroci koji vas sprečavaju da dođete do toliko željenog potomstva :

1. Amenoreja

Amenoreja ili potpuni izostanak menstruacije, je simptom, a ne bolest.

Kod žena koja su imale redovne ili neredovne menstruacije, amenorejom smatramo izostanak menstruacije u periodu od 6 meseci.

Uzroci amenoreje mogu biti

  • poremećaji u istecanju menstrualne krvi, najčešće problemi sa matericom
  • poremećaji jajnika
  • poremećaji prednje hipofize
  • poremećaji hipotalamusa

2. Pušenje i kofein

Dobro je poznato da pušenje negativno utiče na pokretljivost i dugovečnost spermatozoida i može izazvati genetske promene koje utiču na nasleđe. Dokazano je da muškarci i žene koji puše, imaju manje uspeha u začeću i niži seksualni nagon. Isto tako, smatra se da redovna konzumacija kofeina ugrožava nivo plodnosti.

3. Urođene anomalije

Urođeni poremećaji građe ženskih polnih organa su česti. U fetalno doba, u ženskom se plodu moraju razviti i spojiti tzv. Müllerovi kanali, iz kojih nastaju materica i jajovodi. Dva parna Müllerova kanala razvijaju se u strukture ženskog polnog sistema: jajovode, matericu i vrat materice. Ukoliko dođe do greške kod toga razvijanja ili spajanja, žensko dete će se  roditi sa anomalijom. Anomalije najčešće mogu biti uzrok neplodnosti, smanjene plodnosti, menstrualnih poremećaja, prevremenih poroda, ponavljanih spontanih pobačaja, ili rađanja mrtve dece.

4. Zabranjene supstance, alkohol i nepravilna ishrana

Upotreba teških i lakih droga (uključujući marihuanu) smanjuje kvalitet sperme za čak 50%. Konzumiranje alkohola u prekomernim količinama, isto negativno utiče na plodnost kod muškarca i žena.

Dugoročni disbalans u unošenju mikro i makro nutrijensa kroz ishranu nepovoljno se odražava na većinu sistema u organizmu, pa i na reproduktivni. Manjak svežeg voća i povrća i integralnih žitarica tokom dužeg perioda kod muškaraca može voditi oligospermiji zbog nedostatka važnih vitamina i minerala. Teške dijete kojima se pojedine žene podvrgavaju mogu narušiti hormonalnu ravnotežu i voditi neredovnom ciklusu ili čak amenoreji.

5. Sindrom policističnih jajnika

Sindrom policističnih jajnika  je hronično stanje kod žena, koje karakteše neredovna menstruacija, a ponekad i višak muških hormona (androgena) koji su uzrok pojačane dlakavosti, akni ili gubitka kose. Veoma bitno je razlikovati sindrom – PCOS, u kojem uvek postoji višak muških spolnih hormona, od nalaza policističnih jajnika na ultrazvuku, koji sami po sebi nisu opasni.

Znaci i simptomi PCOS-a neretko počnu u vreme puberteta, ali kod nekih žena tek u odraslom dobu. Žene često imaju manje od 6-8 menstruacija godišnje, i različito ispoljene znakove viška muških hormona. Pojačana dlakavosti muškog tipa, dlačice na obrazima, bradi, prsima ili stomaku, su česta pojava. Zavisno od žene, slika se razlikuje – nekima su problem akne, nekima pojačana dlakavost a nekima neredovne menstruacije.

6. Umanjena fizička aktivnost i gojaznost

Ako u vašem životu prevladava sedenje, pokrenite se što pre! Svi znamo da umerena i dozirana rekreacija popravlja opšte zdravstveno stanje, sprečava gojaznost i oslobađa od negativnih efekata stresa. Kod muškaraca, dobar trening povećava nivo testosterona za oko 30% posto, koji je veoma značajan hormon za reproduktivno zdravlje.

Gojaznost spada u jednu od ključnih riziko-faktora za razvoj hroničnih kardio-vaskularnih zdravstvenih problema. Gojaznost kod muškaraca često dovodi do impotencije, a kod žena povećanim nivoom estrogena, a to negativno utiče na ovulaciju, i povećava se rizik od pojave cisti na jajnicima. Pravilna ishrana trebala bi da obiluje bogatim izvorima omega 3 masnih kiselina, pravilnim balansom proteina i ugljenohidrata i adekvatnim unosom vitamina i minerala kroz voće i povrće – i samim tim poboljšava se nivo plodnosti i povećavaju šanse za začeće.

7. Muški faktor

U današnje vreme smatra se da je neplodnost ženski problem, mada se sve više i više suočavamo sa muškim faktorom kao uzrokom neplodnosti. Pretpostavlja se da je u 30% slučajeva uzrok neplodnosti muški, a još u dodatnih 20-30% zajednički, i muški i ženski. Danas, na opštu radost, postoje metode lečenja i teških oblika muške neplodnosti.

8. Dob žene

U današnje moderno vreme jedan od najvažnijih razloga neplodnosti žena, je njihova dob. Žena se rađa s definisanim brojem jajnih ćelija (1-2 miliona). Posle toga, one se samo troše i ne mogu se obnavljati. Izračunato je, da se za svaku od 400 ovulacija u životu žene, na neprestani probir utroši oko 2000 jajnih ćelija. U svakom prirodnom menstrualnom ciklusu započinje sazrevati 30-tak folikula i jajnih ćelija. Od njih se za ovulaciju odabere samo jedna, a ostale propadnu. Ako je žena starija od 38 godina, ćelija je sve manje i teže ih je probrati. Preostale su jajne ćelije, koje u 50-80% slučajeva imaju degenerativne promene hromosoma i aneuploidije, što je i razlog zašto su u ovoj starosnoj skupini pobačaji češći. Žene preko 35 godina imaju značajno veće šanse da se suoče sa problemom infertilnosti. Iz svega gore rečenog dolazimo do zaključka da kod žena, sa starošću dolazi do smanjenja broja i kvaliteta jajnih ćelija što otežava upešnu oplodnju. Takođe, prisutna je i tendencija ranog ulaženja u perimenopauzu što smanjuje nivo hormona i dovodi do neredovnog ciklusa.

9. Oštećeni jajovodi

Mesto oplodnje, odnosno gde se susreću spermatozoid i jajne ćelija, je jajovod. Ukoliko je on oštećen, do trudnoće neće doći, ili će se desiti, ali oplođeni zametak neće stići do materice pa će nastati vanmaterična trudnoća.

Vanmaterična trudnoća je, trudnoća koja se umesto u materici počne razvijati van nje, najčešće u jajovodu. Dešava se u 1% svih trudnoća, a plod ne može preživeti. Veoma je opasna, jer može dovesti do krvarenja opasnih po život, ukoliko se ne prepozna na vreme. Vanmaterična trudnoća se otkriva po pozitivnom testu na trudnoću, a ultrazvučnim pregledom se ne nađe plod u materici, ili je nepravilan porast hormona trudnoće (beta-HCG) u krvi.

10. Loš tajming seksualnih odnosa

Ukoliko spontanim odnosima sa partnerom, niste uspeli da dođete do željene trudnoće, vreme je da izračunate plodne dane i „tempirate“ seks u tom periodu. Pošto je ova metoda često neprecizna, preporučuje se i korišćenje testova (poput Maybe baby) i merenje bazalne temperature.

KATEGORIJA PROIZVODA : ŽENSKO ZDRAVLJE  I   U  MUŠKO ZDRAVLJE

CENA TEGLICE OD 250 GRAMA JE 15.50€

Рецензије

Још нема коментара.

Be the first to review “Prirodni lek za plodnost Medofit”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *