Prirodni lek za prostatu

15.00

Категорија:

Опис

Prirodni preparat namenjen osobama koje imaju zdravstvene probleme vezane za prostatu, i koje imaju česte upale i infekcije prostate i mokraćnih kanala.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:

  • imate uvećanu prostatu
  • smanjen protok urina
  • često mokrite po noći
  • nesposobnost pražnjenja mokraćne bešike
  • slab mlaz ili kapanje mokraće
  • peckanje za vreme mokrenja
  • bol iza skrotuma ili bolna ejakulacija
  • imate nelagodnosti i bolove sa prostatom

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, polen, lekovito bilje (saw palmetto i afričku šljivu) i medicinske gljive-maitake i umirujuće deluje na prostatu i mokraćnu bešiku. Po jednoj opšteprihvaćenoj teoriji, za uvećanje prostate odgovorno je nagomilavanje 5-alfa-dihidrotestosterona. On nastaje is testosterona (muškog polnog hormona) uz pomoć enzima 5-alfa-reduktaze. Ekstrakt polena pomešan sa medom, sadrži dve komponente, jednu topivu u vodi, a drugu u mastima, koje blokiraju rad pomenutog enzima. Testerasta palma  deluje antiflagmintorno na prostatu, ali bez negativnih efekata kao što je estrogensko dejstvo, koje izazivaju hormonalne terapije.

Saw palmetto

se najičešće upotrebljava za bolesti koje su  povezane sa problemima prostate, od hipreplazije do prostatitisa. Pozitivno utiče na infekcije mokraćnih puteva, naričito na hronične infekcije. Aktivne sostojci su liposterolni ekstrakt koji obezbeđuje masne kisiline, sterole i estere. Krajem prošlog veka sprovedene su brojne kliničke studije koji su dokazale da 320mg liposterolnog ekstrakta plodova saw palmetta dnevno može bezbedno i efekasno utisati na prostatu. Trogodišnja studija u Nemačkoj pokazala je da uzimanje 160mg ekstrata saw palmetta dva puta dnevno smanjuje noćno mokrenje kod 73% pacijenata i značajno poboljšava protok mokraće. Najlekovitije dejstvo ekstrata saw palmetta je to da inhibira delovanje testosterona na prostatu kod benigne hiperplazije prostate. Afrička šljiva (pigeum)  otklanja smetnje pri mokrenju. Ima antiupalno dejstvo na tkivo prostate i poboljšava njen rad. Sprečava stvaranje rana i razvoj adenoma. Takođe, deluje izuzetno dobro na mokraćnu bešiku. Pomaže u uspostavljanju hormonske ravnoteže (odnos testosterona prema estrogenu), kao i u sprečavanju uvećanja prostate. Ispoljava i diuretičko dejstvo tako što olakšava protok mokraće kroz mokraćne kanale.

Afrička šljiva (pigeum)  u terapijske svrhe se koristi za:

– smanjenje učestalosti noćnog mokrenja,

– povećanje količine izbačenog urina (produktivnost mokrenja),

– smanjenje tegoba i neprijatnosti zbog nepotpunog pražnjenja  bešike,

– redukuje uvećanost prostate.

Utvrđeno je da Afrička šljiva (pigeum), inhibira hiperproliferaciju ćelija fibroblasta, odnosno sprečava hiperplaziju, suvišno uvećanje prostate, i da može da predupredi opstrukciju kontraktilnosti mokraćne bešike usled koje nastaju problemi sa mokrenjem. Ova svojstava mogu značajno da poboljšaju kvalitet života muškarcima koji imaju navedene probleme.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

PROSTATA – prirodni lek za prostatu napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada prostate i mokraćne bešike. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regeneriše prostatu i normalizuje njen rad. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata PROSTATA-prirodni lek za prostatu, delotvornijim, nego kada bi se, svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom i polenom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Kod više od 25% evropljana starijih od 50 godina javljaju se tegobe sa prostatom, a 10% njih oboleva od karcinoma prostate. Sa navršenih 70. godina više od 50% njih će imati uvećanu prostatu, a sa navršenih osamdeset, procenat se povećava na čak 85%. Dokazano je da su glavni uzroci nastanka prostatičnih problema ishrana bogata u mastima, niska koncentracija cinka i poremećaj ravnoteže muških polnih hormona u žlezdi. Šta će Vam moderna medicina pružiti ako imate probleme sa prostatom: lekove i operaciju, koji su samo ponekad efektni i često su popraćeni nuspojavama, npr. impotencijom i problemima mokrenja. (U slučaju operacija ove nuspojave su stalne.)

Prostata je žlezda koja se nalazi na vratu mokraćne bešike i uretri (mokraćnoj cevi kroz koji mokraća i sperma napuštaju organizam). Kod odraslog muškarca, prostata je veličine i oblika oraha.

Veličina prostate se ne menja, sve do vremena, kada količina pojedinih polnih hormona počinje da se smanjuje (kod većina muškaraca ovo predstavlja pedesete godine) i onda prostata ponovno počinje da se uvećava. Ako žlezda puno naraste, počinje da pritiska mokraćnu cev, što za sobom povlači probleme u vezi pražnjenje mokraće. Simptome uvećane prostate benigne hipertrofije prostate čine kapljanje mokraće, često ili otežano mokrenje, i stalan neprijatan osećaj u donjem delu stomaka.

Neki istraživači su mišljenja da kada se smanjuje sekrecija testosterona, ne smanjuje se samo koncentracija drugih polnih hormona, sintetizovanih iz testosterona, nego se ruši i njihova ravnoteža, što dovodi do uvećanja prostate. Nažalost rešenje problema ne sastoji se samo od nadoknađivanja testosterona u muškarcima, a to može da uzrokuje ne samo veću hipertrofiju prostate, nego može izazvati nastanak raka prostate.

Testosteron reguliše i sintezu prostaglandina, koji drže pod kontrolom i rast prostate. Hrane koje potpomažu stvaranje prostaglandina, sadrže esencijalni masne kiseline, npr. omega-3 masti. Ovakva jedinjenja se nalaze uglavnom u ribama i orašastim plodovima.

Ispitivanja koja su sprovedena u zadnjih 15 godina, pokazala su povezanost između raka prostate i upotrebe herbicida, korišćenih protiv korova u poljoprivredi, šumarstvu i u predgrađu gradova.

Рецензије

Још нема коментара.

Be the first to review “Prirodni lek za prostatu”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *