Cordyphit-ciscenje-krvnih-sudova

Prirodni lek za čišćenje krvnih sudova, holesterol

1,500.00

Категорија: . Ознака .

Опис Производа

CORDIPHYT su biljne kapi (dijetetski suplement) za čišćenje srca i krvnih sudova od krečno holesterinskog plaka (od aterosclerosisa), koji se taloži u krvnim sudovima od 25-e godine života pravilnom uptrebom 8 do 16 x 100ml. Terapija traje 40 do 80 dana sprečava se infarkt srca i mozga pritome se pročišćava od 70 do 100% plaka. Cena bočice od 100 ml. je 1.500 dinara cela terapija je za 40 dana (8 bočica) je 12.300 dinara. Možete naručiti najmanje 2 bočice. Jedna bočica može da rastopi od 5 do 8% naslaga unutar zidova krvnih sudova.

Preporučena dužina terapije od 40 do 80 dana.

ISKUSTVA PACIJENATA SA CORDIPHYT 

Gdja Leposava Petović 65 godina iz Despotovca, tetka vlasnika. Evo stanja pre prve terapije. Pre prve terapije tetka mi je imala uz redovnu terapiju uvek visok pritisak do 180 / 120 a pritome je imala neprekidno i sa beta blokatorima puls/min od 100 do 110 što joj je remetilo redovan san do koga je mogla da dodje uz pomoć FLORMIDALA vrlo opasnog leka. Sada posle prvih 40 dana ona ima normalne visine pritiska do 130/80 a puls je idealan od 70 do 80.

Gdin Jovan Ćuk 73 god. iz Aranđelovca sa rečima nisam mogao da idem ni 5 koraka a da me ne davi srce jer sam imao infarkt pre neki dan došla mi je ćerka u goste 15 kg tešku torbu sam izneo na 4 sprat a da se nisam ni zadihao : Vi ste doktor za mene makar se i prstom potpisivali a ovi u belim mantilima NEKA IM JE BOG NA POMOĆ ŠTA RADE.. CORDIFIT KAPI SU ZA NOBELOVU NAGRADU KAŽEM VAM KAŽITE SVIMA MOJE ISKUSTVO. Evo to sada i radim.

Milojević Rada 67 godina, Novi Beograd, imala je vrtoglavice i nesvestice zbog začepljenja krvnih sudova u vratu krvni pritisak joj je pre CORDIPHYTH-a bio od 190 do 210 sa 100 do 120 posle samo 20 dana terapija CORDIPHYTOM pritisak je 120/85 žena je prezadovoljna. Dala mi je Blagoslov da ovo kažem danas 17-og septembra 2008 godine.

Pacijent Marinkov Marina sa Miljakovca -Beograd mi je 08.11.2008 javila : Gopodine Tošiću posle samo 2 bočice Cordiphyth-a ja sam se preporodila konačno nemam anginozne bolove ispod grudne kosti naručujem s radošću i drugi deo terapije a i posle ću uzeti da održavam ovo stanje.

Pacijent Stojanović Grade 55 god. iz sela Donje Sinkovce Hisarski put 222 mi je danas 18 februara javio. Imao sam operacije na krvnism sudovima leve noge baj-pasove jer su bili zakrečeni, noga je bila i dalje ishemična tamne boje i POSLE 4 BOČICE I LEVA I DESNA NOGA (koja je trebala da se takodje operiše) su mi dobile 95% boju ružičastu kao kada sam bio mladić OVO JE ČUDO NAPIŠI NEKA SVI ZNAJU ( Evo sa njegovim Blagoslovom i radi to zbog Vas dragi moji pacijenti ) Pacijent je danas opet naručio i svuda fotokopira moj katalog i deli narodu. Njegov telefon (koji nemojte zloupotrebljavati) je 0636687689

Proizvođač: Bilje Tošić je firma koja se bavi vrlo uspešno već 28 godina proizvodnjom dijetetskih preparata od lekovitog bilja. Firma ima preko 200.000 zadovoljnih pacijenata sa svih prostora, među kojima ima dosta poznatih ljudi od glumaca, umetnika pa do najviših političara. Uspešni su u lečenju više oboljenja posebno u čišćenju krvnih sudova iznutra od ateroskleroze, svih bakterija u uro-genitalnom traktu, oboljenja štitaste žlezde i dijabetesa

Svi proizvodi su klinički ispitani.

Рецензије

Још нема рецензија.

Be the first to review “Prirodni lek za čišćenje krvnih sudova, holesterol”

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.