Home Viral AKO STE DO SAD OVAKO REDALI POSUĐE U MAŠINI ZA SUDOVE, PRESTANITE!...

AKO STE DO SAD OVAKO REDALI POSUĐE U MAŠINI ZA SUDOVE, PRESTANITE! Anđela je otkrila SUPER TRIK – nema tragova ni mrlja!

1954
0

Mašina za sudove je spas u pravi čas, a ovaj trik će vam pomoći da vam se posuđe bude besprijekorno čisto!

Mašina za sudove je, moglo bi se slobodno reći, od kada je izumljena, postala spas za svaku ženu, ali i muškarca. Sve što je potrebno jeste da poredate sudove, sipate odgovarajaći prašak, deterdžent ili kapsule za pranje i sav prljavi posao ona sama završava, dok vi možete slobodno za to vrijeme da spremite ručak, odgledate omiljenu seriji ili da provedete vrijeme sa najmlađima.

Međutim, ako ste vlasnik jedne takve mašine, sigurno ste nekad primijetili kako uporne i tvrdokorne naslage nečistoće ponegdje ostanu na posuđu? Kao i za sve ostalo i ovde postoji trik!

Domaćica Anđela Tejlor otkrila je nakon nekoliko godina kako da joj posuđe nakon pranja bude besprijekorno čisto, bez ikakvih naslaga, a pogotovo kada je u pitanju escajg.

Znate i sami kako u mašini za pranje posuđa imate posebnu korpu za odlaganje pribora za jelo, ali da li ga zapravo pravilno odlažete? Zavisno od mašine, određene korpe imaju posebne pregrade koje su namijenjene za escajg. Zato umjesto da ga odlažete uspravno kao što inače radite, trik je u tome da ga stavite vodoravno između previđenih pregrada. Na taj način pribor će da bude fiksiran, a voda i deterežent će mnogo bolje da prodru do masnih naslaga.