Home Viral ANDREANA ČEKIĆ BILA SA LJUBAVNIKOM

ANDREANA ČEKIĆ BILA SA LJUBAVNIKOM

1934
0

Pjevačica je petnaestak minuta s Markom bila zaglavljena u toaletu kafane, odakle su se čuli uzdasi i poljupci, dok se Ivan provodio na samo nekoliko metara od njih.

Andreana Čekić kad voli, voli do daske, ma kakve okolnosti bile.  To je nedavno dokazala kada se sa novim dečkom, oženjenim Markom Miloševićem, zaključala u WC jedne kafane, dok je njen bivši suprug Ivan Miladinović sjedio ispred.

Novi dečko Andreane Čekić Marko Milošević je u braku i ima devetogodišnje dijete. Njegova supruga M. M. oglasila se nedavno za medije i napala pjevačicu da je mjesecima lagala i da je njenom sinu oduzela oca. Ona je tvrdila da su se njih dvije sprijateljile jer njen muž radi sa pjevačicom, da su se pozdravljale, posjećivale.

Za njihovu vezu saznala je 8. marta, kada su viđeni na Đanijevom koncertu u Štark areni. Marko je ženi priznao da se zabavlja sa Čekićevom i tražio da ih pusti da žive sretno.

Kako Kurir saznaje, folkerka je nedavno izašla u provod sa novim partnerom na nastup Dragog Domića, gdje se na istom mjestu zatekao i njen doskorašnji muž, s kojim je u žestokom javnom ratu.

Međutim, Čekićeva se trudila da ne obraća pažnju na njega, pa se prepustila uživanju sa Miloševićem. Očigledno su ih strasti malo više uzdrmale čim su se u jednom trenutku izgubili s mjesta i otišli u toalet na petnaestak minuta. Ne vjerujemo baš da folkerka ne smije sama da ode i obavi šta ima da obavi, pa da mora dečko da je prati u stopu.

– Samo oni znaju šta su radili. Jedna gošća dugo je čekala ispred vrata toaleta, ali bilo je zaključano. Kada je čula poljupce, uzdahe i krike, počela je da kuca na vrata, a potom i da lupa iz sve snage, ali niko nije otvarao. Tek nakon deset minuta Andreana je izašla s dečkom podruku. S obzirom na to da je pjevačica pristojna, kulturno se izvinila djevojci što je čekala. Kada se smjestila za svoj sto, sve vrijeme je pjevala, igrala i ljubila se sa Miloševićem, iako je samo nekoliko metara dalje sjedio njen bivši suprug. On je bio sa pjevačem Urošem Živkovićem i u više navrata bacao je oko na Andreanu, koja ga nije ni pogledala. Nije dozvolila da joj uništi lijepo veče i dobro raspoloženje, budući da Čekićeva obožava kafane, dobru muziku i piće, a po njenom izrazu lica bilo je jasno da se dobro provodi i da je ne zanima šta ko misli – otkriva izvor sa lica mjesta.

Previous articleSUZE U GRANDU! UMRO JE LEGENDARNI PJEVAČ: Njegovi hitovi će živjeti zauvijek
Next articleNad Rusijom se nadvio crni oblak, a cijeli svijet je u šoku od kako smo saznali ove tužne vesti