Home ANTIPARAZITNI PROGRAM

ANTIPARAZITNI PROGRAM

OKP-FB-novo1Kada otkrijete zdravstveni problem bilo koje vrste, prvo što bi trebalo je da OČISTITE ORGANIZAM i na taj način ćete pomoći svom imunitetu da Vas zaštiti od mnogih bolesti. Naime, kada je imunitet jak, vaš organizam je jak. Čak i da se dobro osećate, čišćenjem organizma održavajte svoje zdravlje, jer PREVENTIVA JE NAJVAŽNIJA.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark, pripremljen je OKP biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao ANTIPARAZITNI PROGRAM.

Dr Hilda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije uzroci mnogih neizlečivih bolesti.

okp-paket(1)

OKP paket doprinosi boljoj probavi, a dobra probava presudna je za optimalno stanje organizma. Iskustva mnogih pokazala su neverovatne rezultate za opšte zdravlje organizma posle korišćenja OKP paketa.

Po dr Hildi Klark, antiparazitni program daje dobre rezultate i pomaže u lečenju: astme, alergije, psihičkih bolesti, artritisa, srčanih bolesti, kancera, hepatitisa, dijabetesa, gojaznosti, želudačnih tegoba i mnogih drugih bolesti.

benefiti-1benefiti-2

Simptomi koji ukazuju da Vam treba čišćenje organizma:

  • hronična malaksalost,
  • nedostatak koncentracije,
  • gasovi i nadimanje,
  • depresija,
  • anemija,
  • nesanica,
  • umor,
  • bolovi u leđima,
  • glavobolja i td.

 OKP paket, pored toga što čisti organizam, ima i širu primenu kod: stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi), slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.

iskustvo1

OKP PAKET je 100% prirodni dodatak ishrani, koji se koristi za detoksikaciju i čišćenje organizma na najprirodniji način

OKP paket ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE  supstance. Broj upisa OKP paketa u bazu podataka Ministarstva zdravlja: 4451/2013, proizvođač je Kompanija “Priroda”, Boleč.

Više informacija o čišćenju organizma i Hildi klark možete pročitati ovde

Cena paketa: 3.240 rsd

iskustvo2

Isporuka za celu Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu goru. Za uži deo Beograda, 160 rsd dostava!

NARUČITE ODMAH I PAKET STIŽE NA VAŠU ADRESU!

[ninja_forms_display_form id=1]

Isporuku proizvoda vrši firma “Priroda” Boleč. Nakon narudžbine bićete obavešteni da je uspešna.

iskustvo3

iskustvo5

iskustvo4