Home Razno BAZEN, BAŠTA, POGLED OD MILION DOLARA! Zavirite u luksuzni dom Slobode Mićalović...

BAZEN, BAŠTA, POGLED OD MILION DOLARA! Zavirite u luksuzni dom Slobode Mićalović i Vojina Četkovića: 1 DETALJ ĆE VAS POSEBNO ODUŠEVITI

1784
0

Sloboda i Vojin Ćetković po kozna koji put osvojili su srca domaće javnosti i ponovo potvrdili da sa razlogom nose titulu omiljenog glumačkog para, kada su svoje emocije pretočili na male ekrane, dok su tumačili glavne junake u seriji “Tajna vinove loze”, čiji se nastavak s nestrpljenjem očekuje.

Ponovo su dospJeli na naslovne strane i u žižu medijskog interesovanja, a oboje važe za par, koji najviše voli svoj mir. Baš zato, sa kćerkama Milom i Verom nerijetko napuštaju vrevu beogradskih ulica i svoj mir pronalaze u vikendici nadomak Beograda, smještenoj u Čortanovcima.

Iako Sloboda i Vojin svoje “parče mira” sebično čuvaju od radoznalih pogleda, ekipa emisije “Paparaco lov” nedavno ih je pratila do njihove vikendice sa pogledom na Dunav.

Prostrano dvorište i veliko imanje, prava su oaza mira i savršeno mjesto za bjekstvo od gradske gužve i radoznalih pogleda. Pa ipak, Sloboda i Vojin povremeno na svojim “Instagram” profilima podijele po koju fotografiju, koja otkriva kako izgleda njihov dom u Čortanovcima.

Tokom ljeta, Sloboda je podijelila nekoliko fotografija, koje su otkrile da imanje posjeduje i bazen na kome porodica rado uživa i provodi dane, kada su svi na okupu.

A nerijetko u svom domu ugoste i brojne prijatelje i spremaju riblje specijalitete, od ribe, koju Vojin sa prijateljima ulovi.

Čitavoj porodici bitno je da uživaju u prirodi, zelenilu i svježem vazduhu, a o uređenju dvorišta Sloboda i Vojin sami brinu. A sve odiše mirom, skladom i ljubavlju, baš kao njihov brak.