Home Razno Rešite se bola u leđima, nogama i zglobovima za nekoliko dana

Rešite se bola u leđima, nogama i zglobovima za nekoliko dana

656
0
bolovi u ledjima ilustracija.

Bol u leđima postaje sve veći problem sa kojim se ljudi suočavaju. U razvijenim zemljama, gde se poslovi uglavnom obavljaju u  sedećem položaju, skoro 80% odraslih u nekom periodu života se žali na bolove u leđima. Uobičajne dnevne aktivnosti mogu da prouzrokuju bol u leđima. U ovom tekstu prenećemo vam jednostavan, a vrlo efikasan recept za prirodno lečenje bolova u leđima, zglobovima i nogama. Već posle 7 dana korišćenja ovog prirodnog leka bolovi prestaju.

Recept:

Za ovaj recept potreban vam je samo goveđi želatin. Možda vam zvuči neverovatno ali svi koji su probali ovaj recept kažu da su posle samo 7 dana korišćenja ovog leka bolovi nestali. U nastavku ćete pročitati zašto tako deluje.

Uputstvo: 1. Kupite u prodavnici 150 gr goveđeg želatina bilo kog ukusa (inače se koristi za kolače). To će vam biti količina za mesec dana.

zelatin2. Uveče pred spavanje sipajte 2 kašičice želatina u četvrtinu čaše hladne vode (ohlađena u frižideru). Dobro promešajte da se istope grudvice i ostavite da stoji do ujutru. Preko noći će želatin da nabubri i pretvori se u žele.

3. Dobijenu masu (žele) popijte ujutru kada se probudite na prazan stomak. Možete ga slobodno pomešati sa sokom ili jogurtom ako vam tako više odgovara ukus.

4. Ovaj postupak ponavljati mesec dana, a nakon toga napraviti pauzu od šest meseci pa ponoviti.

Zašto se koristi želatin?

Želatin u sebi sadrži aminokiseline koje utiču na povećanje rasta i obima vezivnog tkiva što je važno kod bolesnih zglobova. Pored toga daje elastičnost i snagu tetivama i ligamentima. Sprečava razvoj osteoporoze, koristi se kod displazije, poboljšava metabolizam, poboljšati kvalitet i rast kose i noktiju..

Ukoliko imate iskustva sa ovim lekom, podelite ga u komentaru.