Home Razno Bolji vid pomoću čudesne biljne mešavine ruskog Akademika

Bolji vid pomoću čudesne biljne mešavine ruskog Akademika

704
0
biljna mešavina za poboljšanje vida.
recept za biljnu mesavinu za poboljsanje vida

Slabljenje vida je problem koji se često javlja u današnjem savremenom dobu, gde se dosta vremena provodi ispred kompjutera ili televizora. Sve češće se ovaj problem javlja i kod dece. Srećom, u ovom tekstu ćemo vam otkriti recept ruskog akademika Filatova za poboljšanje vida. Vladimir Petrovič Filatov je ruski oftalmolog i hirurg, a postao je poznat po svojim metodama za poboljšanje vida koje se koriste i danas. Ovaj ruski akademik je napravio jednostavan recept za poboljšanje i očuvanje vida.

Recept za biljnu mešavinu koja poboljšava i jača vid

  • 100 gr soka aloe
  • 500 gr izdrobljenih jezgra oraha
  • 300 gr meda
  • sok od 3-4 limuna

Uputstvo: 1. Isecite veće donje i srednje listove Aloe ostavljajući pri tome netaknut vrh biljke i gornja tri ili četiri lista.

2. Zatim isperite listove ohlađenom vodom, prethodno prokuvanom. Uklonite bodlje sa biljke i isecite listove na male komadiće. Sok procedite kroz gazu. Preporuka Akademika je da se oprani listovi ne seku odmah, nego da se drže u frižideru 10-12 dana na tanjiru. Držanjem Aloje u frižideru formiraju supstance tzv. “biogeni stimulatori” koji pokreću aktivnost ćelija.

3. Preostale sastojke, jezgro oraha, med i limun dobro pomešajte sa sokom od aloe.

Ova mešavina se upotrebljava tri puta dnevno, jedna supena kašika, pola sata pre jela. Koristiti u dužem periodu  sve dok ne dođe do poboljšanja vida. Pored toga što služi za bolji vid, ova mešavina je dobra za zdravlje celog organizma.

Napomena: Aloja može imati kontraindikcije u slučaju da imate strano telo u organizmu, kao i kod akutnih bolesti bubrega, kao i prva tri meseca trudnoće. Pridržavajte se propisane količine Aloje i ne preterujte.