Home Viral “DARKOV SIN MI JE REKAO – MAMA”, NOVA DJEVOJKA DARKA LAZIĆA OTKRILA...

“DARKOV SIN MI JE REKAO – MAMA”, NOVA DJEVOJKA DARKA LAZIĆA OTKRILA DETALJE: Marina će pobjesniti kad ovo čuje

554
0

Pjevač Darko Lazić navodno ima novu djevojku, pjevačicu Barbaru Bobak, za koju njegova bivša vjerenica Marina Gagić tvrdi da mu je samo koleginica.

Međutim, Barbara kaže da između Darka i nje ipak ima nešto više od kolegijalnosti.

– Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: “Mama”. Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsjećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmijali. Sinčić je divan, šarmantan skroz – ispričala je Barbara koja je potom otkrila i kako su se Darko i ona upoznali, kao i da nije baš bila oduševljena njime u početku:

– Ja sam radila privatno veselje, i rekli su mi da će doći Darko, na šta sam prevrnula očima. Dešava se na svirkama da ti jaki, poznati glume ludilo, ne komuniciraju sa nama, a nekad čak i prozivaju muzičare preko mikrofona. Zato sam imala predrasudu prema Darku, ali dečko je super. Pozitivan, veseo, nema trunku kompleksa. Čak mi je prišao, rekao da mu se sviđa kako pjevam i tražio da razmijenimo brojeve, jer mu treba pjevačica za privatna veselja. Tako je sve počelo – kazala je Bobak za “Svet” prenose mediji i dodala da joj s Darkom ide “kao po loju”:

– Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamjerke. Gdje god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao. Za sada je sve super, često se viđamo – ističe pjevačica koja nije mogla, a da ne prokomentariše Marinu Gagić, Darkovu nekadašnju vjerenicu i majku njegovog sina Alekseja:

– Slali su mi neke članke gdje je ona navodno izjavljivala neke loše stvari o meni. Nemam ja tu šta da reagujem. Što se mene tiče, uvijek će imati poštovanje jer je Darku rodila dijete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački. Koliko sam uspjela da ispratim, lijepa žena, njegovana, a u probleme koje su Darko i ona imali, ne ulazim. Mene nema razloga da mrzi. Mi smo se upoznali kad su već bili razdvojeni. Ako je sretnem, pružiću joj ruku – tvrdi Barbara.

(kurir.rs)