Home Kategorije Mršavljenje GoSlim – Prirodni borac protiv viška kilograma

GoSlim – Prirodni borac protiv viška kilograma

716
0
slika mršave žene.

 

 

Tradicionalna medicina  je zajedno sa svim svojim oblicima ( kako njenih organskih  terapija baziranih na biljnim pripravcima  tako i samog lečenja sa njom) već duži niz godina izložena strogom  skepticizmu  i sujeti. No međutim, oštre kritike  su u  većini slučajeva bazirane  na dezinformacijama ili na neutemeljenim predrasudama.

 

Od svih komentara upućenih ka organskim proizvodima i njihovoj učinkovitosti većinski broj njih  dolazi od loše informiranih ili nedovoljno stručnih osoba. Shodno tome, pogrešno bi bilo reći da je njihova učinkovitost nepostojeća ili kao što većina skeptika voli reći – priča za malu decu.

 

Često se zanemaruje činjenica da je  većina dostupnih proizvoda u apotekama bazirana na aktivnoj supstanci iz neke određene biljke.

 

Ono što nećete čuti u apoteci je da se gotovo u 90% slučajeva gubi i do 60% ljekovitosti same biljke zbog  farmaceutsko-tehnoloških obrada. S druge strane, organski proizvodi nemaju ovaj problem. Prirodni pripravci nisu ništa drugo nego naprednija verzija onoga što svakodnevno kupujete u apoteci.

Shodno tome,  danas smo odlučili analizirati  jedan specifičan organski proizvod za mršavljenje – GoSlim.

Slika proizvoda za mršavljenje GoSlim.

GoSlim je jedinstveni biljni kompleks organskog porekla koji efektivno  potpomaže u procesu mršavljena. Ili barem tako piše na deklaraciji.

 

Budući da se na našem blogu ništa ne prepušta slučaju, odlučili smo analizirati svaki sastojak pojedinačno kako bismo raščlanili i shvatili o čemu je tu zapravo reč, i koliko je ovaj biljni kompleks zapravo učinkovit u toj borbi protiv viška kilograma

Na deklaraciji proizvoda pronašli smo da GoSlim sadrži:

  • kim
  • cvet kamilice
  • plod komorača
  • kora trušiljke
  • plod smreke
  • koren sladića
  • list sene

 

Kim

biljka kim u prirodi.izvor:plantea.com.hr

Kim je jedna od biljki koje jako blagotvorno deluju na probavni sistem. Deluje  tako što stimuira  lučenje probavnih enzima, te shodno tome deluje kao stomahik. Pored toga, istovremeno opušta glatke mišiće probavnog sistema, odnosno peristaltiku( kretanje) creva. Na taj način učinkovito sprečava bolne grčeve probavnog sistema, te samim time olakšava proces probave.

Njegovo karminativno dejstvo  pomaže kod meteorizma (nadutosti), funkcionalne dispepsije( loše probave),  aerofagije (gutanje zraka) te grčeva probavnog sistema.

Što se tiče primene kima kod mlađih naraštaja, važno je naglasiti da je kim jedna od najpoznatijih biljaka u pedijatriji, jer se tradicionalno koristi kod crevnih grčeva  kod malih beba.

 

 

Cvet Kamilice

slika cveta kamilice u prirodi.izvor:zdrava-energija.com

Svi smo čuli za barem jedno lekovito svojstvo kamilice u svom životu.Njena primjena je široko rasprostranjena , ali mi ćemo se u ovom slučaju fokusirati isključivo na prednosti koje cvet kamilice nosi za mršavljenje.

Što se tiče lekovitosti i prednosti koje cvet kamilice nudi kada je u pitanju mršavljenje, mora se naglasiti činjenica da je zasigurno  jedan od najučinkovitijih metoda za otklanjanje želučanih smetnji, grčeva, dijareje (proliva) te bolovima u crevima koje znaju doći kao posledica loše isplaniranih dijeta.Također je vrlo pogodan za umanjivanje menstrualnih bolova .

 

 

Plod Komorača

slika ploda komorača.izvor:agroklub.com

Plod Komorača  je jedan od ključnih igrača sastava ovog biljnog pripravka. On ne samo da jača imunološki sistem te na taj način potpomaže u održavanju vašeg zdravlja tokom procesa mršavljenja, već također deluje i antioksidativno, antimikrobno i protivupalno zbog velikog prisustva vitamina c.

Osim toga, prisustvo dijetalnih vlakana, kalija i folata učinkovito snižava nivoe kolesterola te shodno tome reguliše krvni pritisak. Na taj način drastično se smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Plod komorača također poboljšava koncentraciju te smanjuje mogućnost pojave demencije (gubitka pamćenja) što je vrlo česta pojava kod primene agresivnih dijeta u kojima se ne obraća mnogo pažnje na unos mikronutrijenata. Mozak je jedan od ljudskih organa koji zahtjeva glukozu kako bi se „napajao“ i efikasno obrađivao podatke koje prima u toku dana. Tako da ako primenjujete bilo kakav vid korekcije ishrane, vrlo je verovatno da ćete primetiti pad produktivnosti. Srećom, plod komorača je tu da poboljša koncentraciju.

Kora trušljike

slika trušiljke u prirodi.izvor:ljekovitapriroda.com

Kora trušike pomaže kod  svih oblika opstipacije (zatvora) , nadutosti, kao i pritiska i boli u crijevima. Ona također  podstiče rad probavnog trakta tako što deluje kao laksativ. Tanini koji se nalaze u kori trušljike  deluju adstringentno.To znači da sužavaju tkivo, te na taj način efektivno deluju u lečenju hemoroida. Pored toga, također balansira i obezbeđuje normalnu funkciju žučne kesice, sprečava kamenac  u žuču, i  jetre tako što deluje  ljekovito na kompleksnija oboljenja jetre kao što su hepatitis (žutica) i ciroza. Također sadrži antrakinon, koji poseduje antikancerogeno dejstvo. Idealan je i za detoksikaciju organizma.

 

 

Plod smreke

slika smreke u prirodi.izvor:estepharm.net

Ova ljekovita biljka efikasno reguliše nivo šećera u krvi. Ubrzava topljenje masti, ubrzava metabolizam tako što sprečava nagomilavanje masnih naslaga već ih razbija i izlučuje zajedno sa toksinima i ostalim štetnim jedinjenima u organizmu.

 

 

Koren sladića

slika korena sladića.

izvor:snagabilja.rs

Korijen sladića uspješno suzbija depresiju i nagle promene raspoloženja, bolove u mišićima i zglobovima te bolesti srca i krvnih žila. Pored toga, jedan je od učikovitijih saveznika u skidanju kilograma i loših masnoća u krvi. Japanski naučnici su otkrili da dodaci prehrani na bazi ulja sladića učikovito smanjuju telesne masnoće.Ekstrakt sladića također snižava i nivo holesterola i lipida u organizmu i sprečava nastanak gojaznosti.Efikasan je i kod oslabljenog imunog sistema budući da podiže nivo dostupne energije u telu.

 

 

List sene

slika biljke sene u prirodi.

List sene je ubedljivo jedan od najjačih laksativa koje priroda može da priušti. On podstiče kontrakciju crijeva, a time i probavu, i na taj način sprečava opstipaciju (zatvor). Pored toga, ovaj prirodni laksativ ima antiparazitna i protuupalna svojstva.

 

 

Kako se koristi GoSlim?

GoSlim čaj se preporučuje uzimati dva ili više puta u toku dana. Najbolje rezultate ćete postići ispijanjem šoljice GoSlim čaja ujutro, popodne i uveče prije spavanja. Preporučeno trajanje tretmana je 30 dana.

 

 

Da li se isplati uzimati GoSlim?

Nakon pojedinačne analize  svih prisutnih sastojaka i njihovih aktivnih supstanci, sa sigurnošću se može reći da GoSlim definitivno donosi puno više  prednosti nego mana kada je u pitanju borba protiv viška kilograma. Kombinovanim dejstvom svih navedenih pripravaka postiže se eliminacija toksina iz organizma, ubrzanje metabolizma, jačanje imunog sistema,  eliminacija potkožne vode odnosno „vodene težine“ iz organizma, te istovremeno pospješivanje koncentracije i produktivnosti.

Nije teško zaključiti da GoSlim obuhvata sve neophodne faktore za zdrav i bezopasan način mršavljenja. Ono što je interesantno je da su korekcije ishrane prilikom konzumiranja ovog čaja minimalne. Sve što je neophodno za efikasno mršavljenje uz pomoć GoSlima je zameniti svoju omiljenu poslasticu  u toku noći sa šoljicom GoSlima i rezultat je i više nego zagarantovan.

Svoje vlastito pakovanje GoSlima možete nabaviti klikom na ovaj link.