Home Razno JEDNOM DNEVNO: Jela je beli luk SVAKI dan na PRAZAN stomak! Evo...

JEDNOM DNEVNO: Jela je beli luk SVAKI dan na PRAZAN stomak! Evo šta joj se desilo sa organizmom!

1276
0
beli luk ilustracija.
Jedan od najmoćnijih boraca za vaše zdravlje svakako je beli luk a njegovo konzumiranje na prazan stomak čini čuda za organizam kakva niste mogli ni da zamislite.

Beli luk je moćan antibiotik i antioksidans, pa tako štiti vaš želudac od infekcija i bolesti.

Jedna žena koja je imala problema sa visokim pritiskom jela ga je svaki dan pre obroka, jer tako nije postojalo ništa drugo u želucu što se mešalo i asimilaciralo hranjljive materije u belom luku. Ovo je bio najlakši i najsigurniji način da održava krvni pritisak pod kontrolom.

Najbolje od svega je što možete da ga uzimate jednom dnevno, a nema nikakve nus pojave kao što je slučaj kod raznih lekova.

Upale bilo koje vrste, mogu se spijrečiti i izliječiti bijelim lukom. Oni koji pate od artritisa mogu da imaju neizmjerne koristi od luka Konzumiranjem bijelog luka na prazan stomak, ne samo da će vam pomoći u borbi protiv simptoma artritisa, već i protiv bolova u vezi sa tim

Ova čudesna biljka vas čuva na odstojanju od infekcije gljivica, bradavica, bakterija, i svih ostalih bakterijskih infekcija. U slučaju da ste već žrtva neke od ovih infekcija, uzmite beli luk jednom dnevno i osećaćete se mnogo bolje u roku od nekoliko dana. Slab imuni sistem je danas uobičajena pojava.

Zbog pada imunog sistema često dođe do prehlade, gripa, nosnih alergija i ozbiljnijih bolesti. Kada je vaš imuni sistem jak, on je u stanju da vas štiti.

Beli luk vam daje snagu. Jedan čen belog luka ima 12 mg kalijuma, 5 mg kalcijuma i 100 sumpornih jedinjenja. Veoma koristan za pluća. Pomoćiće vam u prevenciji i lečenju respiratornih organa. Može čak sprečiti upalu pluća, bronhtis, zagušenja, kašalj i još mnogo toga.

Izvor: Kurir