Home Viral Kolege se opraštaju

Kolege se opraštaju

4538
0

Kolega legendarnog pevača narodne muzike, koji nas je danas napustio posle duge i teške bolesti, poslao je poruku mladim ljudima za koju sada sigurno nije ni vreme ni mesto

Legendarni pevač Sinan Sakić mučio se od prošle godine kada je imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale i kada su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da će morati na transplantaciju jetre.Nažalost, Sinan je danas izgubio borbu sa teškim oboljenjem jetre i sve nas prerano napustio u 62. godini života. Ova vest pogodila je celu estradu i na hiljade ljudi širom regiona koji su voleli ovog pevača i hitove koje je samo on bio u stanju da izvede tako da vas srce zaboli.

Sinanov kolega Miloš Bojanić takođe je duboko pogođen zbog smrti svog prijatelja i velikana narodne muzike, ali, s druge strane, poruka koju je putem našeg portala uputio javnosti, nismo sigurni da je baš najprimerenija u ovom tužnom trenutku.

– Šta da kažem osim da mi je mnogo žao jer je u pitanju čovek koji je ostavio iza sebe veliku karijeru i velike hitove koji će se dugo slušati. Ipak, najveća tuga je što je prerano ostavio porodicu – rekao je Bojanić, a potom nas svojom sledećom izjavom ostavio u čudu

– Neka Sinanova smrt bude poruka za sve moje kolege i mlade ljude kada su u pitanju poroci. Počevši od pušenja cigareta, pa sve do… – izjavio je pevač.