Home Viral Kristijan Golubović osuo paljbu po Staniji!

Kristijan Golubović osuo paljbu po Staniji!

242
0

Kristijan Golubović tvrdi da je Stanija Dobrojević imala s*ks sa 50 muškaraca.

On tvrdi da ga starleta, sa kojom će se takmičiti u novom rijalitiju, stalno napada jer je želela da se uda za njega, a on je kako kaže stalno odbija.

“Stanija je bila sa 50 muškaraca! I kako ja nju da ženim?! Pa ja ne bi izabrao za suprgu ženu koja je imala tri muškarca pre mene, a kamoli 50! Cela javnost zna da je bila sa 10, 15 muškaraca, što fudbalera, što p*dera…Za tri rijalitija promenila je njih šestoricu”, započinje priču Kristijan.

kristijan golubović

Foto: Youtube/Printscreen

“Kunem se u svoja dva deteta neko je nju je*ao u rijalitiju. Možda sam ja. Ne sećam se, senilan sam. Ali znam da ju je jedan čovek pet puta napunio! Mogu na poligraf da odem!. U rijalitiju sam sa Stanijom bio u boljem odnosu nego sa drugima i ona se očigledno zaljubila u mene. Malo smo se zezali, oslobodili, ali nisam imao ozbiljnu nameru sa njom. Rekao sam joj: ‘Možemo mi da se prevrćemo koliko hoćemo, ali kada izađem preko ove rampe, idem svojoj kući. Svi ćete biti precrtani gumicom’. Mislila je da sam budala, degenerik, da me pale Stanije i Manije… Ona mi čak nije ni lepa, jer je sva veštačka”, priča Kristijan i dodaje da je nikada više nije pozvao niti joj pisao.

Kristijan otkriva i kako će se ponašati prema starleti kada se suoče u “Zadruzi 4”.

– Prvo ću joj očitati bukvicu, i zahtevati da mi objasni zašto je lagala o meni, je*em je u usta! A onda ću joj poručiti da za mene više ne postoji! Svima ću reći da je “stave na ignore”, jer će u tom slučaju za dva meseca izaći iz rijalitija pod izgovorom da je bole jajnici, ili da mora nešto da operiše. To je najbolja taktika za nju, jer ako bih se verbalno iživljavao nad njom, ona bi pukla”, kaže Kristijan.

Bivši robijaš Kristijan Golubović večeras je izrekao niz šokantnih poruka, upućenih starleti Staniji Dobrojević, sa kojom već dugo nije u dobrim odnosima.

Kristijan
Kristijan

Golubović je pobesneo što mu je Dobrojevićeva nedavno spomenula dete, ističući da ćerka “nije zapravo njegova”, pa je odlučio da kaže šta ima na tu temu, demonstrirajući kriminal, a njegove reči su šokirale sve.

Kako izgleda sin Kristijana Golubovića pogledajte OVDE.

Navikao sam da uvredim d***u. Dame nikad nisam uvredio. Ljut sam što mi je Stanija pomenula dete. Mogao bih da je koljem grickalicom. Ne postoji sila koju ne bih upotrebio. Kad je moje dete u pitanju? Tako mora. To je za očekivati od mene. Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga ko mi uvredi dete, po cenu da idem 40 godina na robiju – kazao je on, dok se svi pitaju ima li kraja njegovim ispadima i pretnjama.