Home Viral Moja Maceha jos kad sam bio dete nabacivala je igracke

Moja Maceha jos kad sam bio dete nabacivala je igracke

1831
0

Moja Maceha jos kad sam bio dete nabacivala je igracke ispod stola i sedala za sto sa rasirenim nogama da mogu da je gledam odozdo. Kada sam imao oko petnaest god. pocela je ludorija. Primetio sam da posle rucka ili vecere koji je ona spremala tato se osamuti i cvrsto zaspi a meni se posle tog soka za koji je govorila da je za snagu javljao jak sek.ualni nagon tako da sam posumnjao da ona stavlja nesta u jelo i pice.

To sam resavao tako sto sam cesto isao u kupatilo i dr…. Ali jednom nakon vecere tato je cvrto zaspao a Maceha se pojavila u sobu sa minicem i visokim stiklama sela naspram mene i neprestano me gledala. Pitao sam je zasto se tako obukla.

Nakon pola sata poceo mi je nagonza s…om nasmejala se krenula prema kuhinji i pozvala me da krenem za njom. Stala je kod sudopere zadigla minic zabacila nogu na sudoperu i ja sam bio kao zarobljen od nje. Tu je bio prvi s.. sa njom i uopste prvi s… Brzo sam sv…o jer je bio jak sek…lni nagon. Pitala me jeli valjalo, nakon toga traje godinama.

(komicnistatusi.rs)