Home Razno Naš čitalac izlečio tumor na prirodan način! (Intervju)

Naš čitalac izlečio tumor na prirodan način! (Intervju)

5272
0
tumor prirodno lečenje ilustracija.

Čitalac našeg sajta cajeviza.com uspeo je da se izbori sa rakom zahvaljujući prirodnim metodama i verom u alternativnu medicinu. U nastavku teksta prenosimo njegovo iskustvo i savete. Takođe i medicinsku dokumentaciju pre i posle izlečenja.

Pišem jer hocu ovo moje iskustvo u borbi sa opakom bolešću da podelim sa vama, pa kako kaže Lane Gutović ako ne šteti onda sigurno koristi.

tumor-dijagnoza
Kolonoskopia

Zovem se Nenad Ivanovic imam 52 god oženjen, žena kaže da imam i dvoje dece i deda prekrasne unuke. Prošle godine početkom septembra ostajem u opštoj bolnici na internom odeljenju u Boru inače tu sam i rodjen, tu i zivim. Zbog lošeg zdravstvenog stanja, pritisak, tahikardija, umora promena boje kože, i posle dve nedelje svakojakih ispitivanja, skener, ultra zvuk, rendgen, labaratorije, gutanje sondi stižem i do kolonoskopije gde mi pronalaze na desnom uzlaznom reznju debelog creva izraslinu od 3cm koja je skoro zatvorila crevo,uzimaju uzorke šalju na patologiju i posle nekoligo dana me obaveštavaju da se radi o malignom tumoru.

Pošto sam jako malokrvan bio sam primam na 4 boce krvi, isplatilo se što sam bio dobrovoljni davalac nisam imao nikakvih problema oko obezbeđivanja krvi i pošto bi i laik shvatio da mora hiruška intervencija da se obavi pitaju me da li hoću uput za VMA, Prvu hiruršku u Beogradu ili negde drugde, pitam dali neko u Boru obavlja te hirurške intervencije i od dragih prijatelja dobijam ime dr Gorana Joksimovića .Pošto sam u Boru rodjen rešavam da tu i umrem ako nesto krene po zlu, bar da mojima ne pravim troškove, a iako sve bude kako valja, koliko košta put do Beograda pa posete pa troškovi za povratak u Bor, rešavam da se operišem u Boru. Doktor Joksimović i ja se srećemo 1. oktobra i dobijam uput da se javim 7. na odeljenje hirurgije a da se spremim za 10. kad je predviđena operacija.

dijagnoza
Dijagnoza

Dolazak kući i suočavanje sa novom situacijom, šta pre uraditi za tih sedam dana odvozim sina u Gamzigradsku banju na lečenje posle preloma kuka i dajem mu čvrsto obećanje da cu da dođem i da ga dovezem kući pošto on ostaje u bolnici 42 dana, krijemo suze i ja i on prilikom rastanka. Tih sedam dana neizvesnosti su mi bili najgori u životu, obilazak prijatelja, rodbine. Odlazim u bolnicu i posle tri dana priprema odlazim na operaciju. Operacija traje tri i po sata, buđenje iz anestezije, stalak sa infuzijama, sestra koja mi govori da je najgore prošlo, padam u san. Budim se i polako shvatam gde sam , odeljenje intenzivne nege, srećan što sam živ, obećavam sebi da ću mnoge stvari u životu promeniti. Posle tri dana izlazim sa intenzivne a posle nedelju dana kući, doktor Joksimović me obaveštava da misli da je sve očistio kako valja, i pun nade i optimizma napuštam bolnicu u koju svakog dana dolazim naradnih 20 tak dana na previjanje, pošto mi je sin u bolnici, supruga radi kod privatnika, ćerka kod kineza prepušten sam sebi od ustajanja, oblačenja vožnje do bolnice…

Makroskopski opis
Makroskopski opis

Izveštaj sa patologije je dobar, otklonjeno 35cm creva 15 limfnih čvorova u kojima nema znakova meta staza, karcinom velicine 40 x 30 cm nije probio zid creva. Odlazim sa svim rezultatima kod našeg onkologa i izlazim na konzilijum, gde mi uvaženi profesor nebih da mu pominjem ime daje iscrpna obavestenja, Hemoterapija, pitam zašto? Kaže zato što tako treba, pitam koja? Odgovara mi ona koja treba, ŠOK mislio sam da cu proći bez njih. Izlazim, sedam na klupu i po prvi put u životu ne znam šta ću. Naime, prepisali su mi A-HT po režimu 5FLU-LV, idem na Googl i nalazim o kojoj vrsti je reč. Odlazim sutradan kod našeg onkologa DR Svetlana D. koja mi daje uput za CT abdomena i ubacije u program za primanje hemoterapije, pitam je koji su neželjeni efekti, pitam da li sam posle primanja te terapije izlečen, na šta mi doktorka kaze da to niko i nikad ne može da garantuje ali da zvanična medicina pored zračenja, hirurgije i hemoterapije druge lekove nema.

Odlazim na ct, čitaj skener gde su mi rezultati Ok a cista koju sam zaboravio da napomenem na jetri nebi trebala da ima veze sa karcinomom koji sam operisao. Lomim se oko odluke, ali setivsi se kroz sta mi je prolazila pokojna majka ,koja je preminula od kancera dojke ,bez obzira sto je isprimala sve prepisane hemoterapije i iz razgovora sa dvoje pacijenata koji su bili samnom na skeneru, koji su posle primljenih hemoterapija opet imali povratak bolesti, donosim odluku da odbijem lečenje, saopštavam to doktorki, a sećate se da je bila nestašica nekih lekova za hemo terapiju, predlažem doktorki da moje lekove koji su već nabavljeni daju nekom kome je to više potrebno ili veruje u tu vrstu lečenja. Izneo sam doktorki iskreno moje mišljenje da smatram da će mi ta terapija samo odmoći u daljem lečenju jer sam posle operacije i boravka u bolnici od tačno mesec dana bio izuzetno slab, malokrvan FE 2,4 svi ostali parametri u opštem haosu.

Zatim idem u Zaječar kod žene koja ima privatnu apoteku i sprema razne čajeve i meleme, uzimam od nje čajeve za malokrvnost i ona mi daje još neke savete, lečenje rujevinom (lat. Cotinus coggygria), ali kad je videla veličinu kancera iz medicinske dokumentacije rekla mi je da mi je Bog na pomoći. Sa interneta upijam svaki lek, recept, nabavljam tablete Soda Bikarbone, Zeolit, melem sa medom i košticama svih voćki koji sadrze vitamin B17, sok od zelenog žita i pravim plan i program borbe protiv raka.

Pošto hemoterapija koju sam trebao da primam u intervalima o 5 dana pa 21 dan opravka pa tako sve do završetka terapije, ja sam ove prirodne preparate koristio po 5 dana pa 2 dana ništa pa drugi recept s time da sam čajeve i kombuhu pio svaki dan umesto vode. Promenio sam način ishrane, izbacio šecer, belo brašno, kvasac, crveno meso,zejtin-prešao na ribu i pileću dzigericu, velike kolicine povrća, spanać u svim oblicima cveklu, a s proleća zelje, koprive, i bez ijednog leka, još jednom bez ijednog leka godinu dana posle operacije ja sam živ i ne smem još da kažem zdrav, ali se super osećam.

tumor-izlecen
Dijagnoza bez tumora

Bez obzira na sve prepreke na koje sam nailazio, zatvorili su mi bolovanje posle 4 meseca jer nisu imali na osnovu čega da me drže na bolovanju, nisam primao nikakve terapije, nerazumevanja na poslu da mi daju lakše radno mesto, radim po smenama, izborio sam se prvo sa samim sobom pa sa svime ostalim. Radujem se svakom novom danu, ispravio sam neke greške od ranije, trudim se da mi svaki dan bude lep, da svaki dan uradim nešto lepo ili ulepšam nekom dan. Obnovio sam stara zaboravljena prijateljstva mnogo više izlazim mnogo više se krećem, radim jednom rečju ŽIVOT je lep. Naravno radio sam sve analize na odredjeni vremenski period sa mojim onkologom koja me i dalje vodi i kojoj sam tek skoro priznao da nijedan lek koji mi je prepisala, čak ni TOTHEMU, ni Heferol nisam koristio, na šta mi je odgovorila ne znam šta si radio ali radi to i dalje. Malo sreće, malo doktori, malo ja, podrška porodice a najviše Bog, a možda su se i kockice poklopile. Nikad se ne treba predavati, nikad ležati i kukati. Ako je nekom ova moja priča pomogla ili ako će nekom pomoći drago mi je. Za sve savete, recepte koje sam koristio možete uvek da mi se javite. Zahvalio bih se svim prijateljima koji su me podržavali i koji me podržavaju, osoblju i doktorima bolnice u Boru, svim ljudima koji su podelili sa nama svoje savete, lekove, vama koji ste objedinili i podelili sa nama sve te recepte. Vera u život, Lecenje Biljem. HVALA SVIMA OD SRCA. A za neverne Tome evo nekih dijagnoza pozdrav.