Home Kategorije Proizvodi Nautubone – Prirodno rešenje za bolove u zglobovima i kostima

Nautubone – Prirodno rešenje za bolove u zglobovima i kostima

466
0
čovjek se drži za zglob desne ruke.

Potpuno je nepotrebno naglasiti da je ono što nas najviše interesuje kada poručujemo neki proizvod online,a sa kojim pri tome nismo imali nikakav kontakt,  zapravo njegov sastav i celokupna lekovitost koju on nudi.

Nautubone nije ništa drugačiji  po tom pitanju.

slika Nautubone proizvoda za bolove u zglobovima i kostima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nautubone je jedinstven biljni kompleks koji je namenjen za lečenje bolova u zglobovima i kostima.

Od čega se sastoji Nautubone?

Njegova formula je bazirana na prirodnom biljnom kompleksu aktivnih sastojaka iz:

Ekstrakt Gaveza

 

biljka gavez u prirodi.

izvor: vecernji.hr

Lekovito dejstvo ekstrakta gaveza potvrdio je niz kliničkih studija na kojima je ustanovljena da alantoin, odnosno glavna aktivna supstanca gaveža, ima sposobnost podsticanja organizma da razvija novo tkivo. Pored toga, dokazano je snažno keratolitičko i adstringentno dejstvo,a pored njega i snažna moć otklanjanja bola i otoka.

Zbog svog vrlo upečatljivog analgetskog dejstva, gavez se danas pretežno koristi  za vanjsku upotrebu kod ozleda kao što su uganuća, iščašenja, kontuzije, modrice, tvrde otekline te i kod raznih bolesti mišića i zglobova. Američka FDA(Food and Drug Administration) je ocenila gavez kao potpuno sigurnog za sve vidove spoljašnje primene.

 

Rozetla

 

biljka rozetla u prirodi.

izvor: agroklub.ba

Pored svog itekako upečatljivog i intenzivnog mirisa, rozetla je već odavno poznata kao lek  za reumatske bolove, bolove u ušima, bolove u kostima i ztglobovima te kao lek za ekcem i lišaj kože.

 

Pelargonija

cvet pelargonije.

izvor: nekretninebl.com

Pelargonium radens ulje odnosno ulje pelargonije sadrži geraniol, citronnellol, linalol i ISO-menthon. Sve ove aktivne supstance deluju protivupalno, adstingentno i antiseptički. Glavna uloga pelargonije u Nautubone kremi bazira se na oporavku istrošene hrskavice i oporavku mišića.

 

 

Žalfija(Kadulja)

slika žalfije u prirodi.

izvor: nezavisne.com

Žalfija je sigurno jedna od najpopularnijih lekovitih biljaka. Osim što se već stoljećima upotrebljava kod jakih upala desni, grla, zuba ili za generalno ispiranje usta, ona se također upotrebljava i kod bolova u zglobovima i kostima. Naime, najnovija istraživanja su dokazala da je žalfija izuzetno bogata vitaminom K koji je odgovoran za razvoj i očuvanje gustoće kostiju.

 

Rimska Kamilica

 

Sama kamilica se ubraja u skupinu retkih biljaka koje se od drevnih davnina koriste u narodnoj medicini. Egipćani zajedno sa Grcima su među prvima koji su prepoznali važnu lekovitost ove biljke.

Kamilica se u svojim raznim oblicima koristi za gotovo sve bolesti, a jedan od najčešćih oblika je upravo ulje rimske kamilice.

Ulje rimske kamilice se najćešće koristi za utrljavanje kod oteklina, nagnečenja, gihta, kvrga i reume.

 

Da li se isplati uzimati Nautubone?

Delovati će otrcano ali da, definitivno da. Sastav ovog biljnog kompleksa zaista govori o tome koliko je on zapravo jedinstven u odnosu na sve ostale lekove koji se pozivaju na tu “jedinstvenost”. Njegovo kombinovano dejstvo potpomaže u lečenju reume, radikulitisa, ostehondroze, išijasa, artritisa, artroze koljena, periarterijske upale ramena i lakta, međulopatičnih ganglijskih bolova i još mnogo toga.

Ako posedujete neko od ovih obolenja, ili neko slično obolenje, predlažemo vam da naručite ovaj organski proizvod putem ovog linka budući da je mnogo bolje rešenje od raznoraznih primesa i hemikalija koji se nalaze na policama apoteka u standardnim lekovima za  zglobove.