Home Viral Niko je ne moze prepoznati

Niko je ne moze prepoznati

855
0

Kristina Penava (21), poznatija kao Kristina Mandarina, naglo je postala popularna nakon što su je zapazili kako uz zagrebačku cestu prodaje mandarine na štandu. Nakon mandarina prebacila se na jagode i ostalo sezonsko voće, a za sebe tvrdi i da je najbolji prodavač 2019. godine.

Prepoznatljive duge kose u pletenicama, umjetnih trepavica i geliranih noktiju… Kristina je sada odlučila pokazati kako izgleda kada sve ‘poskida’ sa sebe.

Doduše, i zakopča se gotovo do grla. Fotografijom bez šminke iznenadila je brojne obožavatelje koji nisu očekivali drugačije izdanje popularne prodavačice.

– I sve je to od mandarina? – upitao ju je jedan od njezinih pratitelja, no nije odgovorila. Osim skupocjene odjeće i obuće, Kristina voli trošiti i na sitne prepravke. Jednom je prilikom priznala kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Povećala je i grudi, a fanovi hvale njezinu iskrenost kada je u pitanju izgled.