Home Razno Očistite pluća za samo tri dana! Posebno namenjeno pušačima!

Očistite pluća za samo tri dana! Posebno namenjeno pušačima!

8142
0
detoksikacija i čišćenje pluća ilustracija.
recept za čišćenje pluća

Pored pušača probleme sa plućima mogu imati i nepušači pa i deca. Ovaj recept za čišćenje pluća od toksina je namenjen svima, a posebno pušaćima kako bi očistili svoja pluća od nikotina i katrana.

Ova metoda čisti vaša pluća već za tri dana!

Dva dana pre početka primene ove metode čišćenja pluća nemojte koristiti mlečne proizvode jer mogu uticati na usporavanje procesa detoksikacije.

Pre prvog dana detoksikacije popijte šolju omiljenog biljnog čaja, uveče pred spavanje.

Početak čišćenja:

Ujutru, pre nego što doručkujete iscedite sok od dva limuna u 3dl vode i popijte.

Zatim u toku dana popijte 3dl soka od grejpfruta ili od ananasa ako vam ne prija ukus grejpa. Takođe, za ublažavanje ukusa možete ga koristiti sa mineralnom vodom. Ovo voće je bogato antioksidansima koji pomažu u čišćenju pluća.

Između doručka i ručka napravite 3dl soka od šargarepe i popijte ga. Šargarepa utiče na alkalizovanje krvi što će vam takođe pomoći u detoksikaciji.

Uz ručak trebate popiti 4dl soka koji sadrži dosta kalijuma. Možete koristiti namirnice koje ga sadrže poput cvekle, paradajza, peršuna, smokve, badem.

Uveče pred odlazak u krevet napravite takođe 4 dl soka ali od brusnice. Ova voćka pomaže da se telo izbori sa bakterijama u plućima.

Takođe je bitno da negujete vaše telo, tako što ćete svaki dan po 20 minuta biti u toploj kupki i tako izbacivati toksine preko kože, putem znoja.

Koristite i naparavanje sa kapima eukaliptusa. U šerpu sa vrućom vodom dodajte pet do deset kapljica ovog etaričnog ulja. Zatim primaknite glavu na šerpu i pokrijte je peškirom, udišite isprenje sve do hlađenja vode.