Home Srčani problemi Prirodni lek za srce star 800 godina

Prirodni lek za srce star 800 godina

5019
0
prirodni lek za srce ilustracija.
vino za srce

U ovom tekstu prenosimo efikasan recept za lek za srce, star 800 godina. Tvorac ovog čuvenog recepta je Opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini. Kasnije su njen recept za srčane probleme preuzeli i poznati doktori i objavljivali u svojim pisanim delima. Opatica savetuje da svako domaćinstvo treba da ima ovaj veličanstveni recept kojim se postižu neobični uspesi. Ona je bila mističarka i u svom pisanom životnom delu objašnjava da sve što je napisano potiče od njenih vizija boga. Ovaj recept prenela je čuvena travarka Marija Trebem, autorka knjige “Zdravlje iz božije apoteke”. Recept je jednostavan i prenećemo ga u nastavku teksta

Ovaj prirodan lek za srce se pkazao uspešnim kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, usled stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pectoris.

Recept za prirodan lek za srce

Potrebno je:

– 10 svežih stabljika peršuna (bez korena)

– litar domaćeg crnog ili belog vina

– dve kašike vinskog sirćeta

– 300 gr prirodnog meda

Priprema: 10 svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.

Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, peni se !). Posle se doda 300 gr pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuva još 4 minuta. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI ! Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuvati ili ne.

Upotreba: napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.