Infekcija i bol ušiju | prirodno lečenje|čudesni lek!

Loading..
bol uveta lecenje

Uši su prema naučnim istraživanjima jedan od najosetljivijih ljudskih organa, pa su zato i sklone infekcijama, pogotovu kod male dece, ali i kod odraslih. Uho kao organ se sastoji iz spoljašnjeg, unutrašnjeg i srednjeg uha, a infekcija ili upala može zahvatiti bilo koji deo, a najčešće je u pitanju upala spoljašnjeg uha. Najčešći uzroci upale su virusi i bakterije koje se mogu naći u prljavoj vodi. Simptomi upale uha su bol, crvenilo, zujanje u ušima, a moguća je i visoka temperatura. U nastavku pročitajte kako na prirodan način možete izlečiti upalu uha kod odrasilih i kod dece.

Infekcija i bol ušiju- recept za čudesni lek

Ovo je vrlo jednostavan recept za upalu ušiju i prema iskustvu dosta ljudi kažu da im je brzo pomogao.

Potrebno je:

– maslinovo ulje

– beli luk

Priprema: Stavite u tiganj koji je na laganoj vatri četvrtinu šolje nerafinisanog maslinovog ulja, a zatim dodajte oko četiri čena usitnjenog belog luka. Pržite beli luk na ulju sve dok ne postane braonkast, nakon toga sklonite komade belog luka i ostavite dobijeno ulje da se ohladi na sobnoj temperaturi. Zatim koristite kapaljku (ili bočicu od kapi) i sa njom u uho iskapajte nekoliko kapi ovog lekovitog ulja. Sačekajte nekoliko minuta da bi ulje skroz ušlo u obolelo uvo.

Postupak ponovite nekoliko puta dnevno i koristite do poboljšanja.

Ovo ulje možete ostaviti u frižideru u staklenoj bočici i koristiti po potrebi uz prethodno zagrevanje na sobnoj temperaturi.

Ove kapi su efikasne i bol u ušima može prestati već sledeí dan od upotrebe. Ukoliko bol potraje duže od nekoliko dana obratite se lekaru jer može biti neko ozbiljnije oboljenje.

 
Loading..

Оставите одговор

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.