Home Razno Uklanjanje mladeža jabukovim sirćetom za 7 dana

Uklanjanje mladeža jabukovim sirćetom za 7 dana

5080
0
mladezi javukovo sirce ilustracija.
na prirodan nacin

Mladeži su promene na koži, tamnije boje u odnosu na ostatak kože. Postoji više vrsta mladeža sa aspekta njihove veličine, oblika kao i do toga da li su nastali od rođenja ili su se kasnije pojavili. Većina mladeža je bezopasna, ali u retkim slučajevima mladež može prerasti u karcinom zvani melanom. Ukoliko su mladeži prisutni u veoma velikom broju na koži tela, predstavljaju faktor rizika za nastanak melanoma. U ovom tekstu napisaćemo iskustvo čoveka koji je uklonio mladež sa jabukovim sirćetom za 7 dana. Preporuka je da kod lekara proverite da li je mladež bezazlen kako bi mogli da probate sa uklanjanjem.

Uklanjanje mladeža na prirodan način

Za uklanjanje mladeža potrebno je:

-prirodno jabukovo sirće

-sterilna igla (očišćena alkoholom)

-vata

Prenosimo vam iskustvo nutricioniste i herbaliste Toda Caldecota koji je potpuno uklonio mladež sa jabukovim sirćetom.

Prvi tretman mladeža

Uzmite sterilnu iglu (očišćena alkoholom) i nežno probiti mladež. To neće boleti jer mladeži nemaju nerve. Zatim natopite vatu sa jabukovim sirćetom i držite je na mladežu 20 minuta. Mladež je posle prvog tretmana izgledao kao na slici levo.

 

Sledeći dan ponovite istu proceduru sa iglom i jabukovim sirćetom. Može doći do blagog crvenila nakon primene ali ne i do bola ili iritacije. Posle drugog tretmana mladež je izgledao kao na slici.

 

Trećeg dana ponovite postupak, nežno probušite i stavite vatu namočenu jabukovim sirćetom na mladež. Sada mladež više liči na krastu i dolazi do smanjenja debljine mladeža. Videti sliku pored.

 

Četvrtog dana krasta je otpala i deo gde je bio mladež izgleda kao na slici. Nakon što je otpao mladež, mesto na kome je bilo je ostalo ružičasto. Moguće je da ćete osećati svrab na tom mestu i možete ga namazati kremom od nevena ili nekom drugom prirodnom kremom tokom narednih nekoliko dana.

 

Do kraja nedelje kao da mladež nikada nije ni bio na tom mestu što se može videti na slici pored. Nakon dve nedelje koža će biti iste boje na mestu gde je nekad bio mladež i više se neće primećivati.

Napomena: pre korišćenja ove metode za uklanjanje proverite kod doktora da li je mladež koji imate bezopasan.

Izvor na engleskom: http://toddcaldecott.com