Home Ženski problemi Čajevi za upalu jajnika i lečenje steriliteta kod žena

Čajevi za upalu jajnika i lečenje steriliteta kod žena

2711
0

Ovo je čaj protiv upale jajnnika i mokraćnih kanala i koristi se najmanje 20 dana.

Priprema: Napraviti mešavinu od po 100gr korena i lista belog sleza i 200gr majčine dušice pa preliti ključalom vodom. Ostaviti nekoliko sati da odstoji ui piti tokom dana umesto vode.

Drugi način za lečenje upale jajnika: U jednu posudu  staviti dve šake soli i tu posudu staviti na štednjak. Kašikom  mešati sve dok ne prestane sa prskanjem. Tada se na sol nalije malo sirćeta, toliko da sol postane mokra. Tu sol staviti na lanenu krpu i priviti na bolno mesto. Te obloge stavljati svaku večer pre spavanja. Taj oblog dobro je staviti i u slučaju kad se primeti kilavost.

Čaj za sprečavanje daljeg razvoja tumora na materici: Pomešati 60gr cveta trinje, 60gr lista crne topole, 40gr leskove rese i 5 gr kore mladog hrasta. Iz ove mešavine uzeti dve kafene kašičice i staviti u pola lira vode da se kvasi 4-8 sati, zatim kuvati 2-4 minuta i ostaviti poklopljeno 10 minuta.

Upotreba: Tada ocediti, zasladiti medom, dodati malo soka od limuna i uzimati po jednu šoljicu, 3 puta dnevno.

Kod upale materice i jajnika veoma uspešno deluje sok od crnog luka.

Priprema: sitno iseckati jednu glavicu luka pa se kaša umota u gaztu i tamponira. Već posle 2-3 puta  dnevnog tamponiranja pri petostanom delovanju utvrđeno je znatno poboljšanje.

[product id=”710″]