Uslovi korišćenja

• USLOVI KORIŠĆENJA Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.Opšti uslovi1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, kupac će biti obavešten da je izvršio kupovinu i primiće predračun na svoju e-mail adresu.
2. Prodavac (Proizvođač) se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
3. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
4. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni putem e-mail-a.
Garancija kvalitetaZa kvalitet, isporuku proizvoda, garantuje firma koja proizvodi proizvod.
Sajt www.cajeviza.com i njegov vlasnik ne vrši proizvodnju i isporuku ponuđenih proizvoda već samo daje informacije i vrši affiliate marketing proizvoda navedenih u web prodavnici.Privatnost podatakaDa bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Hvala na poverenju.

Slanjem narudžbine za proizvode prihvatate ove islove za korišćenje